Sebastiaan Knot Photographer Weegbreestraat 23 • 3053JS Rotterdam M: +31(6)425 022 47 • E: info@sebastiaanknot.nlFacebookLinkedInInstagram

Biografie

Sebastiaan Knot (1970) kwam op 19 jarige leeftijd in dienst bij de persische fotograaf Kiarash Tajebi. Onder de rook van Groningen en niet gehinderd door enige kennis van zaken leerde hij hier de beginselen van fotografie.

Na wat omzwervingen door Nederland en gewerkt te hebben voor diverse fotografen kwam hij in dienst bij George Terberg, een gerenomeerde reclamefotograaf in Utrecht. Hier kon Sebastiaan zich volledig ontwikkelen. Het was het begin van de digitale fotografie en de studio liep daarin voorop. Hier werd ook zijn talent voor beeldbewerking en retouche gekweekt.

Sinds 2001 werkt Sebastiaan voor zichzelf. Op de vroegere Sunrise Limonadefabriek aan de rand van Rotterdam deelt hij met 2 collega-fotografen een ruime studio en fotografeert hij voor bedrijven, overheden, reclameburo´s, stichtingen en magazines. Hij is veel op lokatie te vinden in de Randstad maar ook ver daarbuiten.

Sebastiaan is continu bezig met zichzelf verder te ontwikkelen, als mens en als fotograaf.